Hvězdy z vydavatelství OneHotBook na Světě knihy 2024

Hvězdy z vydavatelství OneHotBook na Světě knihy 2024

Milé posluchačky, milí posluchači, od 23. do 26. května 2024 se na vás těšíme na Světě knihy Praha na výstavišti v Holešovicích. Naši tvorbu představí špičkoví interpreti, režiséři a žánroví odborníci, čekají vás besedy a autogramiády k audioknižním sériím Ericha Maria Remarqua, Terryho Pratchetta, severským detektivkám a thrillerům, seznámíte se s vůbec první audioverzí kyberpunkového románu Williama Gibsona Neuromancer.

Do programu 29. ročníku Světa knihy se promítá sté výročí smrti Franze Kafky, na což jsme pamatovali i my: v podání předních českých herců jsme pro vás připravili zbrusu nový výběr autorových povídek.

Když už jsme u novinek, na našem stánku si budete moci pořídit netrpělivě vyhlížené přírůstky do sbírky „kingovek“ (Holly), „pratchettovek“ (Maškaráda) a „mankellovek“ (Než přijde mráz), další případ Alexe Ahndorila Zavřu oči v modlitbě, druhý díl Tří mušketýrů a mnoho dalšího. A pozor, na sobotu 25. května od 17 hodin se chystá na stánku spřáteleného nakladatelství Host výjimečná příležitost: nechat si podepsat od autorské dvojice Ahndorilových audioknihy Larse Keplera alias Alexe Ahndorila.

Domů si z návštěvy našeho stánku odnesete jistě i velké množství titulů, které na veletrhu nabídneme s výraznou slevou. Bude to radostné a velkolepé. A kde nás najdete? Na stejném místě jako vloni — pod číslem KE501.

PÁTEK 24.05.2024

Herci Dejvického divadla a fenomén Remarque / Prezentace díla

Audioknižní řada románů E. M. Remarqua v podání herců Dejvického divadla je výjimečná jak díky autorovu vypravěčskému mistrovství, tak díky působivé interpretaci. Setkání s umělci obohatí zajímavosti o životě a díle kultovního spisovatele.

Účinkují herci Václav Neužil, Pavel Batěk a David Novotný, germanista Tomáš Dimter a vydavatel Martin Pilař. Uvádí Denisa Novotná.

Místo: SÁL FRANZE KAFKY – Venkovní plocha, Výstaviště Praha Holešovice, Svět knihy

Čas: 13:00 - 13:50

 

Autogramiáda herců Dejvického divadla

Trojice oblíbených českých herců se podepíše fanouškům audioknih E. M. Remarqua na stánku vydavatelství OneHotBook, kde budou všechny tituly k zakoupení.

Účinkují herci Václav Neužil, Pavel Batěk a David Novotný.

Místo: Stánek OneHotBook KE501 – Křižíkův pavilon E

Čas: 14:00 - 14:50

 

Neuromancer: bible kyberpunku poprvé v audioverzi 

Vypravěč ikonického románu Williama Gibsona promlouvá uhrančivým hlasem Jana Teplého. Jakou verzi budoucnosti autor zachycuje? Jak dílo vnímají jeho překladatelé? Jak zvolená hudba přispěla k autentickému dojmu? Pojďme na to společně přijít!

Účinkují herec Jan Teplý, překladatel Josef Rauvolf, spisovatel a překladatel Ondřej Neff, režisér Vít Malota, zvukař a hudebník Jan Neruda a vydavatel Martin Pilař. Uvádí Denisa Novotná.

Místo: SÁL JAROSLAVA SEIFERTA – Venkovní plocha, Výstaviště Praha Holešovice, Svět knihy

Čas: 15:00 - 15:50                                                                             

 

Autogramiáda tvůrců audioknihy Neuromancer

Tvůrci první české audioverze ikonického románu Williama Gibsona se na vás těší na stánku vydavatelství OneHotBook.

Účinkují herec Jan Teplý, překladatel Josef Rauvolf, spisovatel a překladatel Ondřej Neff, režisér Vít Malota a zvukař a hudebník Jan Neruda.

Místo: Stánek OneHotBook KE501 – Křižíkův pavilon E

Čas: 16:00 - 16:50

 

SOBOTA, 25.05.2024

Sever jako stvořený pro vraždu

Proč nás fascinují temné severské detektivky a thrillery? Seznamte se s nejlepšími audioknižními sériemi tohoto žánru v podání předních českých herců.

Účinkují herci Igor Bareš, Klára Cibulková, Veronika Lazorčáková, Aleš Procházka, Pavel Rímský, Pavel Soukup a Martin Zahálka, režisér Michal Bureš, redaktor Petr Matoušek a vydavatel Martin Pilař. Uvádí Denisa Novotná.

Místo: SÁL FRANZE KAFKY – Venkovní plocha, Výstaviště Praha Holešovice, Svět knihy

Čas: 12:00 - 12:50

 

 

Terry Pratchett: Nechte si o Zeměploše vyprávět

Světový fenomén žánru fantasy promlouvá hlasy známých českých herců v audioknižní sérii věnované jeho dílu. Proč jsou fabulace anglického spisovatele stále populární? Společně na to přijdeme!

Účinkují herci Zuzana Slavíková a Jan Zadražil, režiséři Hynek Pekárek a Tereza Verecká, literární kritik a publicista Boris Hokr a vydavatel Martin Pilař. Uvádí Denisa Novotná.

Místo: SÁL KARLA ČAPKA – Venkovní plocha, Výstaviště Praha Holešovice, Svět knihy

Čas: 13:00 - 13:50

 

Autogramiáda herců besedy Sever jako stvořený pro vraždu

Všichni Interpreti a tvůrci nejlepších audioknižních sérií severských detektivek a thrillerů se na vás těší na stánku vydavatelství OneHotBook.

Účinkují herci Igor Bareš, Klára Cibulková, Veronika Lazorčáková, Aleš Procházka, Pavel Rímský, Pavel SoukupMartin Zahálka a režisér Michal Bureš.

Místo: Stánek OneHotBook KE501 – Křižíkův pavilon E

Čas: 13:00 - 13:50

 

Autogramiáda herců z besedy Terry Pratchett: Nechte si o Zeměploše vyprávět

Autogramiáda interpretů audioknižní série věnované dílu světového fenoménu žánru fantasy na stánku vydavatelství OneHotBook.

Účinkují herec Jan Zadražil a režiséři Hynek Pekárek a Tereza Verecká

Čas: 14:00 - 14:50

Místo: Stánek OneHotBook KE501 – Křižíkův pavilon E

 

 

 

Tagy 

Napište komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.