CO-poslouchat-VIĎ? 19...

CO-poslouchat-VIĎ? 19...

...jarních novinek aneb PŘIVÍTEJTE S NÁMI JARO!... i přesto, že bude letos trochu jiné, než jsme si nejspíš všichni přáli...

Milí přátelé,

současná situace ovlivnila více či méně každého z nás. Nejinak i všechny a vše co souvisí s OneHotBook.

Jak jistě víte, zavřela se knihkupectví. Fyzické nosiče našich audioknih aktuálně v kamenných obchodech nepořídíte. Proto jsme se prozatím rozhodli novinky na CD-MP3 ani nevyrábět, jelikož je v současnosti nelze distribuovat. Posledním vyrobeným titulem, který máme k dispozici, jsou Dobrá znamení.

O nové audioknihy vás ale připravit nechceme – nicméně jediná aktuálně snadná, rychlá a bezpečná cesta k nim je stahování. Jako první naleznete všechny naše příběhy, které si chcete nechat vyprávět na portálu Audiolibrix.com.

Přesto chápeme, že někteří dáváte přednost cedéčkům, a tak spouštíme následující akci. Od dnešního dne až do odvolání si můžete veškeré naše aktuálně dostupné audioknihy zakoupit přímo od nás, a to s oblíbenou „veletržní slevou“, tedy o 25 % levněji a od tří audioknih navíc i s dopravou zdarma*.

25% sleva na novinky s dopravou zdarma na OneHotBook

Své objednávky můžete zaslat na email redakce@onehotbook.cz nebo do zprávy na Facebook či Instagram. Rádi vám také pomůžeme s výběrem na telefonním čísle: 774 448 991.

Tagy 

Napište komentář

Pamatujte, komentáře musí být před zveřejněním schváleny.